Start-up

Start-up

Our stories

Klanten

Malik DAUBER, Chief officer, Macchiato

“Mede dankzij de informatie over opportuniteiten en tendenzen blijven we ook op de hoogte van mogelijke nieuwe prospects. ”

Macchiato

Waarom koos u voor Auxipress?

Wij kozen voor Auxipress omdat zij ons een oplossing boden die perfect aansloot bij onze specifieke behoeften. Als start-up moeten wij, naast de traditionele media, ook op de hoogte zijn van de online verhalen om zowel kansen als bedreigingen op te sporen. Wij moeten onszelf constant kunnen evalueren en meten en vonden de geschikte partner in Auxipress om ons te helpen de juiste opties te nemen voor de toekomst.

Welke dagelijkse voordelen haalde u uit de samenwerking met Auxipress?

Wij krijgen onze selectie zeer vroeg in de ochtend.  Mede dankzij de informatie over opportuniteiten en tendenzen blijven we ook op de hoogte van mogelijke nieuwe prospects. Extra informatie zoals de naam van de journalist en de oplage zijn uiteraard ook belangrijk voor ons. Wij krijgen toegang tot onze selecties via hun gebruiksvriendelijke elektronische platform (24/7). 

Zou u Auxipress aanbevelen bij andere bedrijven?

Wij zouden Auxipress aanbevelen als de beste oplossing voor een totaaloverzicht van uw media-impact.  Naast hun professionele aanpak stellen wij hun vriendelijke en gedienstige klantensupport sterk op prijs. Zij spannen zich steeds in om de beste oplossingen te vinden. Het is een fantastisch team met een uitstekende service.