Grote ondernemingen

Grote ondernemingen

Our stories

Klanten

Roel DEKELVER, External Communications Manager, Delhaize

“Als verantwoordelijke voor persrelaties ben ik continu in contact met journalisten uit diverse sectoren: voeding, vakpers in de retailsector, economische pers… Daarom heeft mijn afdeling absoluut een tool nodig waarmee we alle pers en audiovisuele stromen over onze activiteit op één platform kunnen verzamelen.”

Delhaize

Waarom koos u voor Auxipress?

Auxipress is de Belgische marktleider in media monitoring, voor gedrukte pers, radio, tv, web en sociale media. Daarom zijn we logischerwijze bij hen terechtgekomen. Auxipress biedt een volledig overzicht van de media-impact van onze communicatie- en marketingacties. We zijn zeer tevreden over de diensten van Auxipress, zowel op kwantitatief vlak (alle geleverde artikels) als op kwalitatief vlak (snelle aflevering van artikels, radio- en tv-selecties, vlot gebruik van voorgestelde tools).

Welke dagelijkse voordelen haalde u uit de samenwerking met Auxipress?

Via de persoverzichten die we dagelijks ontvangen, blijven we constant op de hoogte van de recentste evoluties in de pers over ons merk en de gekozen trefwoorden. Zo kunnen we de belangrijkste informatie ook snel en efficiënt delen met de betrokken teams in de onderneming.

We zijn ook beter in staat om de impact van onze pr-campagnes in de media te beoordelen. Dit levert ons vooral een aanzienlijke tijdswinst op zodat wij ons op andere belangrijke aspecten van onze job kunnen concentreren.

Zou u Auxipress aanbevelen bij andere bedrijven?

Wij vertrouwen al verschillende jaren op Auxipress voor media-monitoring en -analyses. Auxipress garandeert een service van hoge kwaliteit waar we elke dag opnieuw beduidend voordeel uit halen binnen ons bedrijf. Verder is het Auxipress-team attent, beschikbaar en uiterst kort op de bal als we vragen hebben. Dat is vandaag een stevige en onmisbare troef voor ons.