Klanten

Klanten

Start-up

Bedrijven die opstarten, hebben specifieke behoeften. Meer dan wie anders moeten zij ervoor zorgen dat hun producten zichtbaar zijn. De voorbije decennia hebben wij honderden start-ups en microbedrijven geholpen om hun potentieel ten volle te exploiteren door hun media-impact te monitoren, te analyseren en te verhogen.

Lees meer

Kleine & middelgrote ondernemingen

Kmo’s zijn het fundament van onze economie. Een belangrijke stimulans voor hun groei is dat zij hun merkbekendheid verbeteren en de behoeften van hun doelpubliek begrijpen. Om ze daarbij te helpen hebben wij betaalbare en tegelijk krachtige oplossingen uitgewerkt die inspelen op hun specifieke behoeften.

Coming soon

Grote ondernemingen

Media-intelligentie is fundamenteel voor elk toonaangevend bedrijf. Of het nu is om de merkbinding te verstevigen, concurrenten te monitoren of de merkreputatie te controleren, zij hebben sowieso een totaaloverzicht van hun volledige media-impact nodig. Om op die uitdagingen in te spelen hebben wij een robuuste "alles-in-een" oplossing ontworpen die door marktleiders overal ter wereld gebruikt wordt.

Lees meer

Cultuur & evenementen

Cultuurinstellingen en event-organisaties hebben een sterke monitoring nodig om de impact van hun evenementen te meten. Zij moeten elke vermelding in de media opsporen om het succes van een specifieke expo/show/... te analyseren. Wij helpen ze om hun volledige media-impact te monitoren en te analyseren en elke vermelding te exploiteren.

Lees meer

PR-bureau

Public relation bureaus zijn uiteraard actief bezig om de merkreputatie en de mediazichtbaarheid van hun klanten te verbeteren. Voor onze ruim 200 klanten in de PR-sector hebben wij geavanceerde oplossingen uitgewerkt om hun invloed op mediavlak te optimaliseren.

Lees meer

NGO'S & Publieke Diensten

NGO’s & overheden dienen perfect op de hoogte te zijn van sociale, economische en milieukwesties om efficiënte bewustmakingscampagnes te kunnen voeren. Zij moeten ook peilen naar de perceptie van hun bericht bij de publieke opinie. Onze oplossingen helpen ze om snel te reageren en hun globale boodschap nog krachtiger over te brengen.

Lees meer