Nieuwigheden op Uniq

Uniq stelt een aantal nieuwe mogelijkheden voor om uw gebruikservaring te optimaliseren en beter aan uw behoeften te beantwoorden. Een kijkje op het bijgewerkte platform brengt de volgende nieuwigheden aan het licht:

Eerste nieuwe functie:

  • Het “hint” hulpmiddel is voortaan bereikbaar vanuit het dashboard, door te klikken op de gloeilamp.

Dashboard-NL

Zodra een nieuwe hint beschikbaar is, verschijnt een rood teken op de gloeilamp. Door op dit teken te klikken, ontdekt u onmiddellijk de door Auxipress ontwikkelde hint. De hint begeleidt de gebruiker stap voor stap tijdens zijn/haar tocht doorheen de verschillende nuttige functies van Uniq. Het hierboven afgebeelde geval toont hoe u de PDF-bestanden kan raadplegen in een “3D flipbook lezer”-formaat. Om deze functie uit te proberen, klikt u op “3D flipbook lezer” en volgt u de aanwijzingen.

Dasboard-NL2

Dashboard NL

Dashboard NL

Tweede nieuwe functie:

• De “Uitgebreid zoeken”-functie in “Mijn selecties” (Productiemodus) of “Mijn analyses” (Analysemodus). Deze functie maakt het mogelijk om trefwoorden op te sporen in de artikels en de transcripten van audiovisuele fragmenten.

Analyses

Derde nieuwe functie:

  • De begeleidende pop-up. Telkens Uniq een nieuwe functie te bieden heeft, ziet u pop-ups verschijnen bij uw eerstvolgende aanmelding. Deze pop-ups gidsen u door de nieuwe functies van Uniq.