De nieuwigheden voor juni 2018 – Uniq

Uw zoekopdrachten kunnen gegroepeerd worden in drie thema’s in plaats van twee

Uniq laat u vanaf nu toe een preselectie te maken van groepen, bovenop de gepersonaliseerde groepen die automatisch opgeslagen worden.

In “Mijn Analyses”, in het onderdeel “Analyses”, kan u nu kiezen tussen:

  • Volledige categorisering, standaard volgens “Onderwerpsgroep”, “Onderwerp” en “Subonderwerp”.
  • Per bron
  • Per land

Om terug te gaan naar een gepersonaliseerde groepering selecteert u “Custom”, zodat u de drie thema’s kan kiezen die u wenst.

Uniq grouping

Drie groepen in Mijn Analyses

Zowel in “Productie” als in “Analyses”, in de sectie “Mijn Analyses”, heeft u de mogelijkheid om drie groepen te kiezen in plaats van twee.

Uniq Nl

Excel-rapporten bevatten enkel de aangeduide items

Zowel in “Productie” als in “Analyses”, in de sectie “Mijn Analyses”, kan u voortaan heel precies de selectie kiezen die u wil exporteren in een Excel-bestand.

Uniq

 

Uniq excel

Zoekopdrachten worden automatisch gestart wanneer u op de pagina komt

Zowel in “Productie” als in “Analyses”, in de sectie “Mijn Analyses”, zal u automatisch opgeladen resultaten zien. In “Productie” zullen de resultaten van de laatste zeven dagen verschijnen, in “Analyses” die van de laatste dertig dagen.

Automatisch switchen tussen “Analyses” en “Productie” in het menu

U moet niet langer de pagina ‘refreshen’ wanneer u van “Productie” naar “Analyse” switcht en vice versa.

 

  • Het “hint” hulpmiddel is voortaan bereikbaar vanuit het dashboard, door te klikken op de gloeilamp.

Dashboard-NL

Zodra een nieuwe hint beschikbaar is, verschijnt een rood teken op de gloeilamp. Door op dit teken te klikken, ontdekt u onmiddellijk de door Auxipress ontwikkelde hint. De hint begeleidt de gebruiker stap voor stap tijdens zijn/haar tocht doorheen de verschillende nuttige functies van Uniq. Het hierboven afgebeelde geval toont hoe u de PDF-bestanden kan raadplegen in een “3D flipbook lezer”-formaat. Om deze functie uit te proberen, klikt u op “3D flipbook lezer” en volgt u de aanwijzingen.

Dasboard-NL2

Dashboard NL

Dashboard NL

• De “Uitgebreid zoeken”-functie in “Mijn selecties” (Productiemodus) of “Mijn analyses” (Analysemodus). Deze functie maakt het mogelijk om trefwoorden op te sporen in de artikels en de transcripten van audiovisuele fragmenten.

Analyses

  • De begeleidende pop-up. Telkens Uniq een nieuwe functie te bieden heeft, ziet u pop-ups verschijnen bij uw eerstvolgende aanmelding. Deze pop-ups gidsen u door de nieuwe functies van Uniq.