Auxipress innoveert

De technologische evoluties van het afgelopen decennium hebben ons surfgedrag sterk beïnvloed. Daar waar we tien jaar geleden nog googelden op een computer, gebruiken we vandaag een tablet of smartphone. We wensen ook met elkaar verbonden te zijn, #altijd en #overal. 

Bij Auxipress hebben wij dan ook de laatste jaren gekeken, geobserveerd en geluisterd. Geluisterd naar u, de klant. We wensen niet zomaar een dienst te leveren, we willen meer dan dat, diezelfde verbondenheid, u kunnen informeren, altijd en overal. Dit jaar lanceren we dan ook enkele innovaties die u ongetwijfeld zullen smaken. 

Nieuwe website

De laatste maanden hebben we heel veel tijd geïnvesteerd in de beste manier om transparantie, gebruiksgemak, klare taal, sfeer en verbondenheid in een bepaalde vorm te gieten. Met trots stellen we u graag onze nieuwe website voor.

Vanaf nu vindt u alle noodzakelijke informatie in een notendop terug op onze openingspagina. Makkelijk, toch? Bovendien hebben we voor een responsief ontwerp gekozen zodat u veel eenvoudiger op onze website kunt grasduinen met tablet of smartphone, op zoek naar specifieke media intelligence-diensten .

Maar er is meer 

Naast onze diensten, tariefplannen en pakketten vindt u vanaf nu ook heel makkelijk onze ‘insights’: artikels, tips en nieuwsberichten die op maat van onze klanten geschreven zijn. Zo vindt u er 6 gouden tips om een crisis te beheren of onmisbare tips om uw vindbaarheid op het internet te verhogen. In een van de volgende ‘insights’ zullen we dat laatste onderwerp doortrekken naar uw bedrijf: hoe kunt u ervoor zorgen dat de vindbaarheid van uw bedrijf verhoogt? Houd onze nieuwsbrief, onze Facebook-, Twitter-, LinkedIn- en de ‘insights’-pagina dus zeker in het oog.