Vernieuwingen augustus 2018 – Uniq

Het raadplegen van analyse- of andere documenten

U zal merken dat er zowel in het ‘Analyse’ als in het ‘Productie’-menu ‘Rapporten’ niet langer staat. In plaats daarvan staat er nu ‘Mijn bestanden’. Daar kan u alle documenten in verband met uw bestelling bij Auxipress raadplegen, zoals uw My Visibility- en AVE-rapporten en specifieke documenten zoals uw facturen. U kan naar documenten zoeken op dezelfde manier als u naar artikels zoekt, met verschillende filters.

Fichiers NL

Grille résultats Uniq  In het rooster met de resultaten kan u uw dossier weergeven door op het vergrootglas te klikken. Wanneer u op de knop rechts daarvan klikt, kan u uw dossier downloaden.

DownloadU kan ook meerdere documenten tegelijk downloaden: u selecteert de gewenste documenten en klikt vervolgens op "Download", ze zullen automatisch gegroepeerd worden in een zip-bestand.

Weergave van de onderwerpgroepen, onderwerpen en subonderwerpen

Vanaf vandaag zal u in het menu een nieuwe optie zien: ‘Categorisatie’. Via het uitvouwmenu naast ‘Account’ kan u de gewenste account kiezen en daarvan, in de vorm van een boomstructuur, de onderwerpgroepen, onderwerpen en subonderwerpen bekijken die bij die account horen.

Catégorisation Uniq

Légende NL

Om de complete hiërarchie weer te geven, klikt u op ‘Expand All’. Om enkel de onderwerpgroepen te zien, klikt u op ‘Collapse All’. U kan ook kiezen of u de inactieve categorieën wil weergeven of niet.

 Boutons Uniq