Van Auxidirect naar een Uniq platform!

Uniq

Is er een beter idee dan het laatste trimester van 2017 in te zetten met een opgefrist en dynamisch platform, een aangename werkomgeving die u zin geeft om uw communicatie nieuwe impulsen te geven? Wij vinden alvast van niet, en dat is waarom uw vertrouwde Auxidirect-platform op 4 september zal veranderen in Uniq.

Via het vernieuwde platform wensen we onze klanten een moderner en didactischer beheer van onze diensten aan te bieden. De zomerperiode leek dan wel kalm, binnen Auxipress bruiste het van de activiteit om ons meest recente project te op punt te stellen: Uniq. Dit volledige nieuwe, digitale universum zal u toelaten om een intuïtieve en hopelijk unieke gebruikerservaring te beleven.

Zoals u mogelijk weet, viert Auxipress binnenkort zijn 100e verjaardag. Op die gezegende leeftijd is het soms opportuun om een kleine facelift te ondergaan, zodat we u diensten kunnen blijven aanbieden die zich constant aanpassen aan nieuwe technologieën, de evolutie van de media en van communicatie in het algemeen, maar vooral ook aan uw specifieke noden.

Uniq kan, naast de opgefriste look en nieuwe functies, ook pronken met het feit dat ons gloednieuwe platform ook een voortrekker op het gebied van webontwikkeling, en dit nog steeds gratis. Na deze tool volledig intern te hebben ontwikkeld, zal onze IT-ploeg dit project blijvend opvolgen, om het nieuwe platform samen met u te laten leven en evolueren.

Een tweede versie van dit platform is trouwens al voorzien in de loop van januari 2018. De bedoeling is om snel de nodige aanpassingen aan te brengen, aan de hand van feedback die we van onze klanten ontvangen.

Uniq heeft een dynamisch dashboard, dat u ook enige personalisatie toelaat. U heeft de mogelijkheid om 9 widgets te activeren of te deactiveren, en om de verschillende modules naar eigen voorkeur te rangschikken. Daarnaast heeft u ook toegang tot allerhanden grafieken, die u toelaten om de evolutie van uw media-impact en uw publiek te volgen. Uw persoverzichten kunnen ook beheerd worden via het platform, zodat u ze zelf kan versturen.

Geen zorgen, alles blijft eenvoudig en gebruiksvriendelijk!

Ons nieuw platform is heel intuïtief en wij zullen u stap voor stap bijstaan terwijl u Uniq ontdekt. Onze mensen kunnen bij u langskomen voor een initiatie, en we organiseren ook trainingssessies in onze kantoren zodat u kennis kan maken met het platform. Bij de lancering van Uniq, voorzien we ook een instructiefilmpje om u wegwijs te maken. We zetten al onze middelen in om u zo snel mogelijk vertrouwd te maken met ons nieuwe platform!

Uiteraard zal de transitie naar Uniq geleidelijk aan gebeuren, Auxidirect blijft dan ook nog even bereikbaar. Wij zullen u persoonlijk de datum laten weten waarop de definitieve verhuis naar Uniq plaatsvindt. Wij houden u hiervan op de hoogte via onze gebruikelijke communicatiekanalen.

Een innovatieve wind waait door Auxipress, het nieuwe Uniq is slechts een eerste stap. Ontdek ons nieuwe platform via één simpele klik!