Schrijf u in voor de volgende conferenties en acties in de B19

Sinds begin dit jaar is Auxipress een partner van de B19. Ter gelegenheid daarvan biedt Auxipress zijn klanten drie maanden gratis lidmaatschap bij de B19 aan. De business club B19 telt meer dan 800 actieve leden en laat bedrijfsleiders en kaderleden toe om hun professioneel netwerk uit te bouwen in een gemoedelijke sfeer. De gastsprekers tijdens de wekelijkse conferenties zijn persoonlijkheden uit de economische, financiële, sportieve, politieke, medische of artistieke wereld.

Als partner van de B19 heeft Auxipress onlangs zijn expertise in de media- en data-analyse geëtaleerd tijdens conferenties van Marc Raisière (CEO van Belfius), Sophie Wilmès (Minister van Begroting) en David Favest (Marketing Director bij de MIVB). Aan die laatste werd ook een specifiek artikel gewijd. In het overzicht hieronder vindt u onze voorstellingen van deze eminente gastsprekers terug.

Er staan trouwens nog verschillende conferenties op de agenda, de planning vindt u onderaan dit artikel. U komt toch ook?

Onze voorstelling van Marc Raisière: “Van een bank in moeilijkheden tot een beursgang!”

Onze voorstelling van Sophie Wilmès in verband met de federale begroting en de situatie van de Franstaligen in de Brusselse rand.

Onze voorstelling en onze video over de conferentie met David Favest: “Hoe de digitalisering en de klantbeleving te optimaliseren”.

 

De volgende conferenties in de B19

21/03 Benoit Cuisinier, Commercieel Directeur van de pro-continentale wielerploeg Wanty-Groupe Gobert
26/03 Eric Domb, CEO van Pairi Daiza
18/04 Denis Gorteman, CEO van D’Ieteren Auto
25/04 Niky Terzakis, CEO van Air Belgium